Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is een heel bijzondere tijd. In korte tijd veranderd er veel aan je lichaam. Van binnen en van buiten! Juist nu is een mooi moment om foto’s van jezelf te laten maken toch? Een mooie herinnering voor later. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleine!

De zwangerschapsreportage kan in de studio, bij jou thuis of op een leuke (buiten) lokatie. Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Bloemen, zon en zee, een herfstbos of een besneeuwd park? Ik maak er samen met jou iets moois van! Uiteraard draait het bij de zwangerschapreportage om je mooie buik, maar foto’s met jou en je partner of de aanstaande grotere broer of zus zijn natuurlijk ook erg tof!

Enthousiast geworden?

Bij voorkeur fotografeer ik je in in week 31 tot week 35 zwangerschap, dan is je buik al mooi rond. Later kan natuurlijk ook maar hou er rekening mee dat je tijdens de fotoshoot ook zal moeten staan en bewegen, wat natuurlijk prettiger gaat als je je comfortabel voelt.

Neem contact met mij op om te bespreken wanneer we shoot kunnen doen! 

Hieronder een voorbeeld van hoe een zwangerschapsshoot eruit zou kunnen zien! Willen jullie meer zien? Neem dan contact met mij op! 

Enthousiast geworden? Neem contact met mij op!