Deze win actie is inmiddels afgelopen. En als je deze keer niet gewonnen hebt, niet getreurd. De volgende win-actie komt sneller dan je denkt!

Win! Pre- of after wedding shoot!

Verloven is nog nooit zo leuk geweest! Verlovingsfoto’s (pre-wedding shoot) zijn nu helemaal hot! Het is een leuk excuus om samen een keer een paar leuke foto’s van jullie te laten maken.
Of zijn jullie al getrouwd? Maar zou je nog graag één keer willen stralen in je prachtige trouwjurk of stoere pak?

Goed nieuws! Een gelukkig koppel kan nu een 2-uur durende romantische pre- of after weddingshoot winnen!

Aarzel dan ook niet, doe eens gek en geef je op! We gaan samen op zoek naar die ene te gekke locatie, die helemaal bij jullie past en daar jullie pre- of after weddingshoot beleven.

Datum: zaterdag 25 of zondag 26 april 2020
Tijd: in overleg
Locatie: een te gekke locatie naar jullie keuze!
Duur: 2 uur

Pre weddingshoot.

Pre-weddingshoot is eigenlijk een mooie verwoording van verlovingsfoto’s. Het is een leuke herinnering aan jullie verloving en het is leuk voor de gasten op jullie bruiloft als jullie er voor kiezen de foto’s te gebruiken als decoratie op de bruiloft.

Je kunt alle kanten op met een pre-wedding shoot. Locatie is belangrijk, deze bepaald de sfeer. Kies voor een allerdaagse locatie (de stad) of ga voor een unieke grappige locatie. Verzin een thema, doe iets geks! Een pre-wedding shoot is niet alleen leuk om de fotolijstjes in de gang mee te kunnen vullen. Gebruik ze voor de bedankjes, save-the-date kaartjes, dagboek, een persoonlijke trouwwebsite of blog etc.

After weddingshoot.

Geen druk(te), geen vermoeidheid en geen stress over een vuile jurk op jullie ceremonie, maar gewoon genieten. Je kunt nu kiezen voor spectaculaire foto’s die je niet op jullie trouwdag zelf kon maken omdat het niet in het schema past of omdat je echt niet met je jurk en pak de zee in wilt gaan… Nu kun je kiezen voor een heerlijke romantische plek waar jullie samen ooit eens zijn geweest en mooie herinneringen aan hebben!

Vier jullie liefde voor elkaar! Ook als de shoot op jullie trouwdag door slecht weer niet is geworden wat jullie in gedachten hadden is dit een super mooie kans om nog één keer te stralen!  

Hoe kun je deelnemen aan deze wedstrijd?

 • Like het winactie-bericht op mijn Instagram of Facebook-pagina en tag je partner met de vraag of ze je terug taggen om in aanmerking te komen voor de wedstrijd.
 • Reageer onder het instagram of Facebook bericht en vermeld waarom jullie deze pre-of after-weddding shoot graag willen winnen. Wees creatief, leef je uit, maak er wat bijzonders van!
 • Vul hieronder het aanmeld formulier in

Je bent er helemaal klaar voor en slechts een stap verwijderd van je droomshoot!

Win actie pre- afterwedding shoot

Algemene voorwaarden voor de wedstrijd

 • Aanmelden kan t/m 6 maart 2020 23:59 uur.
 • De winnaar zal op donderdag 12 maart 2020 bekend worden gemaakt. 
 • De pre- of afterweddingshoot kan niet doorgegeven worden aan andere bruidsparen en is alleen geldig voor de winnende personen.
 • Uit alle inzendingen kiest de fotograaf één aanmelding uit die de pre- of after weddingshoot wint. 
 • Binnen Nederland zijn de reiskosten inclusief – willen jullie een shoot in het buitenland? Dan zijn de reis- en verblijfskosten voor rekening van het bruidspaar.
 • De fotograaf zal 2 uur schieten op een vooraf bepaalde locatie en zal 10-15 bewerkte foto’s met het bruidspaar delen.
 • Meer dan 2 uur fotografie? Extra uren kunnen tegen het dan geldende tarief bijgeboekt worden.
 • In het geval dat het bruidspaar de shoot annuleert of om een ​​andere datum vraagt ​​om welke reden dan ook, is een andere datum niet mogelijk.
 • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 
 • Onbewerkte foto’s van alle geschoten foto’s worden niet gedeeld. Fotograaf behoudt zich het recht voor om alleen de definitieve selectie te delen.
 • De fotograaf heeft intellectuele eigendomsrechten op alle foto’s die tijdens de sessie zijn gemaakt
 • De fotograaf behoudt het recht om sommige van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de after-wedding shoot te gebruiken, om hun werk te laten zien op sociale media en aan andere potentiële klanten of om deel te nemen aan wedstrijden of voor enig ander relevant doel.