Tarieven

Of je nu een fotoshoot wilt in je eentje, met al je vrienden en familie, van je pasgeboren kindje of van een spetterend huwelijk, er is altijd een pakket dat bij jouw wensen past! Ben je benieuwd naar de kosten van een fotoshoot? De vanaf-prijs van ieder pakket kun je hieronder terug vinden.

Let op, ik heb natuurlijk even de tijd nodig om je foto’s te bewerken. Wil je zeker zijn van jouw fotomoment en/of dat je dat fotocadeau op tijd in huis hebt? Boek je fotoshoot dan tijdig!

 

Huwelijk

Arran

Een bruiloft op Landgoed Lemferdinge, Paterswolde

€ 1999,-

Shetland

Freek en Sanne

€ 2250,-

Iona

Een Turks-Nederland bruiloft op Boerderij de Mausel in Noordbroek.

Meest gekozen! 

€ 2499,-

Destination Wedding

Vanaf € 3499,-

Verloving/ love shoot

Babora & Ryan

V.a. 

€ 249,-

After wedding shoot

Freek en Sanne

V.a. 

€ 249,-

Familie

V.a. 

€ 249,-

Zwangerschap

Een zwangerschapsshoot op de Posbank

V.a. 

€ 249,-

Wanddecoratie

V.a. 

€ 150,-

Hoe krijg je je foto's thuis?

Ik maak een selectie van de beste foto’s met het minimum aantal dat in het pakket is aangegeven. Deze stuur ik, na de betaling van je fotoshoot toe. Ik stuur je de foto’s,  afhankelijk van het aantal per e-mail of via WeTransfer.

Je ontvangt je foto’s digitaal in een groot formaat (een jpg-bestand in hoge resolutie). Dit grote formaat kun je gebruiken voor fotoafdrukken, een afdruk op kwalitatief hoogwaardig canvas, op posterformaat. 

Trouwreportage

De fotoreportage van je huwelijk ontvang je via we-transfer. 

 
Als ik bij je op locatie kom

Als ik voor een fotoshoot naar een afgesproken lokatie kom, dan zijn de kosten in het door jouw gekozen pakket exclusief eventuele kilometervergoeding en parkeerkosten tenzij anders aangegeven (huwelijkspakketten). 

Ik bereken een kilometervergoeding voor kilometers gemaakt buiten een straal van 20 kilometer van mijn adres. De kosten zijn € 0,30 per kilometer.

*Destination wedding? Landen die onder West Europa vallen zijn: Oostenrijk, België, Kanaaleilanden, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Hongarijë, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Zweden, Portugal, Spanje, San-Marino en Zwitserland.

Betaling

Huwelijksfotografie : 1/3 van het totaalbedrag van de pakketprijs bij opdracht  als aanbetaling en de resterende 2/3 van het totaalbedrag uiterlijk 7 dagen na bruiloft.
Particulieren overige fotografie: 100% voor de shoot.
Bedrijven: binnen 30 dagen na factuurdatum

Je ontvangt van mij een digitale factuur, welke je via Internetbankieren kunt voldoen. Voor huwelijksfotografie geldt de betalingstermijn zoals afgesproken in de algemene voorwaarden. Voor overige particuliere fotografie geldt, dat alle digitaal bewerkte foto’s toegezonden worden zodra de factuur is voldaan.