Trouwen bij ‘t gemeentehuis in Sleen – Roelof & Inge

Roelof & Inge zijn zo’n stel die zich heel comfortabel bij elkaar voelen. Die elkaar best een beetje plagen hier en daar, die lekker knuffelig zijn en heel veel lachen. Heerlijk om te zien. We begonnen ‘s ochtends vroeg bij Inge, nog een beetje slaperig tref ik haar ‘s ochtends, en de visagist staat eigenlijk ook meteen al op de stoep. Als de make-up klaar is race ik ondertussen in de auto naar Roelof. Hij heeft de kinderen al in het pak gehesen, maar moet nog aan zichzelf beginnen. Gelukkig hebben mannen niet zoveel werk, het pak aan, haar in de plooi en klaar is Kees! Dan weer terug naar Inge, bij haar worden de laatste touches aan de haren gedaan en wordt de jurk aangetrokken. En dan is het moment daar. Roelof staat beneden klaar en Inge komt naar beneden.

Roelof & Inge

Zo’n eerste blik is eigenlijk één van de mooiste momenten van de dag. Als je elkaar nog niet hebt gezien in je mooiste kleding en je je dan beseft dat het nu toch echt gaat gebeuren… Tja daar kan wel een traantje van geluk bij gelaten worden toch?

Roelof & Inge

Na het bewonderen van de bruid en bruidegom (wat zagen ze er toch prachtig uit!), doen we de gebruikelijke groepsfoto’s. Natuurlijk is het bruidspaar zelf eerst aan de beurt.

Roelof & Inge

 

Roelof & Inge

Voor de fotoshoot gaan we naar de Klencke. Een klein natuurgebied dat vlakbij het huis van Roelof & Inge ligt. Inge heeft zelfs voor de dag zelf een vergunning geregeld, we mogen met de bruidsauto (een stoere Land-Rover) het natuurgebied in!
Als we uitstappen zie ik ze al lopen, schapen. Drie stuks, maar eentje was wel heel brutaal. Af en toe bij het foto’s schieten liep ik achteruit en dan struikelde ik bijna over haar heen!

Roelof & Inge

Roelof & Inge

Roelof & Inge

 

We hadden er al een hele dag opzitten en toen was het moment ‘supréme’.  Roelof en Inge gaven elkaar et jawoord bij ‘t gemientehoes in Sleen en als Inge Huizing dan aangekondigd wordt, moet je toch wel even wennen!

Roelof & Inge

Roelof & Inge

Roelof & Inge

 

Ach en die kleintjes zijn dan wel zo zoet! Zo voorzichtig met de ringen!

 

Bedankt Roelof & Inge voor een geweldige dag, waarin het feest van de liefde prachtig gevierd is! Ik heb genoten!