WIE BEN IK?

Fenna dus, een echtgenote, een moeder, een dochter, een zus, een vriendin. 

Fotografe, horeca professional en liefhebber van het buitenleven. 

Ik ben geboren in Meppen, maar dan wel in Nederland, waar mijn ouders tot op de dag van vandaag nog in mijn geboortewoning wonen. Bij ons thuis speelde het gezinsleven een grote rol en ook nu staat familie bij ons op één.  Ik ben getrouwd met Bram en heb twee prachtige dochters; Lily en Iona.

Wij verkennen samen de wereld. Met de camper of de tent heel Nederland en Europa door, maar het liefst trekken we naar Schotland, dat toch een speciaal plekje in ons hart heeft.  

Reislustig dus. Van jongs af aan al, maar vooral toen ik van school kwam heb ik  flink wat omzwervingen gemaakt; Frankfurt, London, Aberdeen, Ware (Herfortshire), Edinburgh, Saas-Fee, Kuhtai en Wengen heb ik allemaal thuis mogen noemen. 

Allerlei kleine momenten en beslissingen brachten mij van de ene naar de andere plek, maar nu is Beilen thuis. In Drenthe;
15 minuten van Assen, 45 van Groningen en 45 van Zwolle. 

Die kleine momenten zijn dan ook mijn inspiratiebron. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar jou moment. Wat ben jij aan het doen? Wat houdt jou bezig? Wat kan jij uren en uren bespreken?

” Fill your life with moments, not things.
Have stories to tell, not stuff to show”
– Unkown –

Elk moment – hoe groot of klein ook – is er één met een speciale betekenis: een naam, een gezicht, een beschrijving, een doel … en elk moment is waardevol vanwege de manier waarop het in het volgende moment past en de volgende. Al die momenten samen vormen jouw leven. 

Maar wat voor leven bouw je? Wat heeft jouw wereld overgenomen? Wat zal er nog heel lang in je leven zijn?

Dat is wat ik graag fotografeer, wat ik wil laten zien. Zodat jullie later beeldende verhalen te vertellen hebben.

Fenna Duin-Huizing
Fenna Duin-Huizing
Fenna Duin-Huizing