Verliefd

Zijn jullie verliefd? Dat gekke, wilde, magische gevoel? Dan is dit voor jullie!

Een love shoot wordt vaak gebruikt als een andere benaming voor een verlovingsreportage of een pre-weddingsshoot. Maar je hoeft natuurlijk niet perse te trouwen om samen een love shoot te doen! Het doel is namelijk herinneringen te creëren waar je over 20 jaar op terugkijkt, en je eraan doen herinneren hoe sterk je liefhad.

De foto’s die we maken zijn prachtig om op te hangen, of om in een klein fotoboek te vereeuwigen. Ik hoop dat ik dit dan ook voor jullie mag vastleggen. 

Verloofd

Ik hou ervan wanneer stellen een verlovingssessie bijboeken bij hun huwelijkspakket. Verlovingsshoots zijn een beetje (veel) minder druk en minder stressvol dan de trouwdag, en het geeft ons tijd om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast hebben we geen druk en geen tijdlijn om ons aan te houden zoals op jullie ‘grote’ dag.

Maar als jullie op mij lijken, heb je geen professionele foto’s meer laten maken sinds je een geslaagd bent van je laatste opleiding. En als je net als ik bent, voel je je vreselijk ongemakkelijk als er een gigantische camera op je gericht is. Dat is oké – de meeste mensen voelen zich zo.

Verlovingssessies zijn dan ook een geweldige manier om een ​​beetje van die angst te overwinnen en voor mij een geweldige manier om meer te weten te komen over jullie persoonlijkheden en hoe ik ze het beste kan vastleggen. 

Je krijgt een idee van hoe het is om verteld te worden wat je met je hand moet doen en gevraagd te worden om in een cirkel te draaien.

En ik zal meer te weten komen over jullie kleine eigenaardigheden en al jullie beste kanten – Of jullie serieus en kunstzinnig zijn, of ontspannen en speels – als ik meer te weten kom over jullie unieke persoonlijkheid, kan ik jullie verhaal beter vertellen op jullie trouwdag; zoals het verteld zou moeten worden.

Ik weet dan namelijk al welke kant je goede kant is, dat is dan meteen een ding minder om je zorgen over te maken. 

P.s. bovendien krijg je wat foto’s voor de save-the-dates kaarten!

Enthousiast geworden? Neem contact met mij op!