Een paar weken nadat ik op Landgoed Lemferdinge een styled shoot geschoten had, mocht ik er alweer op bezoek komen. Ditmaal voor de bruiloft van Lars en Roelien! 

Lars en Roelien zijn een lekker nuchter stel die houden van de simpele dingen in het leven. Ze doen graag  hun eigen ding, maar zijn ook heel graag samen en zee houden van de natuur en lekker samen wandelen. De natuur is bij hun bruiloft ook zeker aan bod gekomen; ze zijn onder de bomen bij het water getrouwd… Echt prachtig!


Lieve Lars en Roelien, jullie waren voor mij het eerste koppel dat bij deze  prachtige locatie trouwde. Wat zag het er allemaal mooi uit en hebben we geluk gehad met het weer! Want buiten trouwen in mei lukt natuurlijk niet altijd.

Jullie nuchterheid, voorkeur voor eenvoudige, maar mooie dingen en het feit dat jullie je eigen ding hebben gedaan heeft het echt tot jullie dag gemaakt! 

 Jullie hebben trouwens een goede smaak qua muziek! Ik speel jullie muziek lijst nog wel eens af als ik foto’s aan het ontwikkelen ben ;-).  Heerlijk ontspannen, precies zoals jullie dag was! 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op!