Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Mijn creatieve, spontane en persoonlijk aanpak zorgen ervoor dat mijn foto’s emotie hebben en een gevoel laten zien. Ik leg niet gewoon vast hoe het is, ik wil niet alleen registreren, ik wil laten zien hoe het voelt. Jullie gevoel in een verhaal uitdrukken.

Ik ben er niet alleen om met een camera ‘de dag’ vast te leggen. Ik wil namelijk meer voor jullie betekenen. 
Onze relatie werkt twee kanten op; ik creëer namelijk niet voor jullie, maar ik creëer samen met jullie. Dat doe ik, omdat ik graag wil dat de foto’s meer zijn dan alleen maar foto’s. 

Ik wil graag jullie verhaal vertellen. Niet alleen van ‘de dag’, maar ook wie jullie zijn. Het draait voor mij om de kleine momenten, de echte dingen;

De kwetsbaarheid
De luide en stille momenten
Het kippenvel
De ongeplande geluksmomenten 

Het zo hard lachen dat je pijn in je buik krijgt
Die ene blik

Niet eenzelfde geposeerde, valse, onrealistische versie van wie jullie zijn. Iedereen kan dat doen. Ik wil dat we verder gaan dan dat, ik wil dat dit meer voor jullie betekend.

“Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie hoeveel mensen van elkaar kunnen houden”. 

Want voor mij zit liefde zit in alles, niet alleen van partner tot partner, maar ook van mens tot mens. Dit is ook wat ik graag fotografeer, wat wil laten zien en een gevoel dat ik jullie terug wil geven.

Kijk rond op mijn website en klik op de foto’s hieronder om een reportage te bekijken, maar kom vooral koffie of een wijntje drinken. Dan kunnen we samen fantaseren en plannen maken. 

Heel erg bedankt dat jullie overwegen om mij toe te laten in jullie leven. Vertel mij jullie verhaal en laten we samen wat moois creëren! 

Liefs, 

Fenna.

Enthousiast geworden? Neem contact met mij op!