PORTFOLIO

Nieuwsgierig geworden? In mijn portfolio vind je voorbeelden van familie-, zwangerschaps-, portret- en bedrijfsfotografie.

Hieronder tref je kort overzicht aan van wat je kunt verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt. Als je het onderwerp hebt gevonden waar je naar zoekt kun je doorklikken voor meer foto voorbeelden.

Mijn portfolio is onderverdeeld in een paar veel voorkomende  categorieën. Dit betekent natuurlijk niet dat ik daarom geen mooie foto’s kan maken van jouw pasgeboren baby of een toffe reportage over het bedrijf waar je voor werkt! Heb je een leuk idee of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan vooral contact met mij op!

De liefde? Dat zit voor mij in al die kleine momenten. Mijn kleine meisjes in mijn armen, die blik van mijn man. Onverwachte grappige gebeurtenissen…  Liefde maakt alles mooier. Niet alleen van man op vrouw, of van moeder op kind, maar ook van mens tot mens. 
Dit is ook wat ik graag fotografeer, wat ik wil laten zien, een gevoel dat ik wil oproepen en jullie terug wil geven. 

LAAT MEER ZIEN

Zwanger zijn is iets heel bijzonders. Ik kan je mooie buik op de foto vast leggen om de herinnering aan die tijd levendig te houden. Dit kan heel comfortabel bij je thuis of op lokatie.

LAAT MEER ZIEN

Sta jij nooit op de foto omdat jij altijd de foto maakt? Of willen jullie een cadeau aan opa en oma geven. Of is het gewoon al een tijd geleden dat jullie als gezin samen op de foto zijn gegaan? 

LAAT MEER ZIEN

Wil je iets bijzonders aan de wand. Niet iets dat bij de Zweedse meubelgigant in grote oplagen verkocht wordt, maar een uniek stuk? Kijk in deze gallerij of er een foto tussen zit die je aanspreekt.

LAAT MEER ZIEN